top of page

Januari actie | Test supplementen & superfoods


Tegenwoordig lijkt iedereen wel supplementen of superfoods te gebruiken, omdat het zo goed zou zijn voor onze gezondheid. Van vitaminepillen, magnesium tot tarwegras. MAAR weet dat ieder mens anders is en ieder lichaam iets anders nodig heeft. Wat goed is voor de een, is overbodig voor de ander. Sommige producten worden niet eens opgenomen door ons lichaam, terwijl wij deze braaf blijven kopen en innemen. Slik jij een handje vol van alles?

Maar wat wordt opgenomen en wat niet?

Test uit wat jij nodig hebt op dit moment! In de maand Januari (op werkdagen van 17:00 – 20:00 uur) kun jij supplementen en superfoods bij mij laten testen zodat je de juiste voedingstoffen gebruikt voor jouw lichaam.

Jouw investering is 20 euro en 20 minuten van je tijd.

Je lichaam zal je hier dankbaar voor zijn.

Bel of mail voor het maken van een afspraak en neem alle supplementen en superfoods die je gebruikt mee naar mijn praktijk!

Lieve groetjes,

Lucia Muller

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page