top of page

Maart actie | HHP andullatie massage therapie matras


Wil je een ontspannen lichaam? Klaar met al die pijnen in je lijf?

Tijd voor nieuwe energie en meer vitaliteit!

Terwijl we druk aan het klussen zijn in mijn huis, vond ik het weer tijd voor een nieuwe actie. Naast de therapieruimte beneden, komt er nu ook boven een extra kamer voor de praktijk. Dit zal een aparte ruimte worden voor o.a. de HHP massage therapie. Om jullie alvast kennis te laten maken, kunnen jullie in maart het HHP andullatie matras proberen voor een voordeliger tarief.

30 minuten behandeling | normaal € 17,50 | afspraken in Maart € 15,- 5 rittenkaart | normaal € 75,- | tegoed aangeschaft in Maart* € 60,- * 6 maanden geldig

Wie, wat, waar? Tijdens deze massage therapie lig je ontspannen op een massagematras. De andullerende bewegingen met ingebouwde infraroodzones dringen tot diep in de spieren, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en een uitwisseling van zuurstof, voedingstoffen en neurotransmitters. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt zo geactiveerd. Een half uur op het matras brengt je voelbaar meer rust, evenwicht en ontspanning. Deze wetenschappelijke methode zorgt voor meer energie in je cellen. Meer energie betekent minder pijn en daardoor een betere levenskwaliteit!

Het HHP matras is heilzaam voor:

Iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, zoals mensen met (rug)klachten en spier- en gewrichtspijnen, fibromyalgie, CVS en spamofiliepatienten en voor chronische pijnklachten en sporters. Maar ook voor een ieder die zich gestrest, overspannen of opgebrand voelt.

Wat kan het effect zijn? Door stimulatie van lichaamseigen stoffen zoals endorfine, oestrogenen, testosteron en collageen, kan het onderstaande bereikt worden:

 • Het geeft verlichting van de pijn. Zelfs al na 1 keer. Soms kan de pijn helemaal verdwijnen na een aantal behandelingen, afhankelijk van de oorzaak.

 • De spieren kunnen zich ontspannen en verstevigen.

 • Verlichting bij zware voeten, benen en/of verkrampingen.

 • Je lichaam herstelt en ondersteunt zichzelf beter.

 • De spiercellen worden geactiveerd, zoals het gebeurt tijdens lichaamsbeweging en sporten.

 • De doorbloeding wordt gestimuleerd.

 • Het verstevigt je botten.

 • Het helpt je lichaam te reinigen en je fitter te voelen: Je lichaam wordt gestimuleerd om de afvalstoffen af te voeren (lymfedrainage).

 • Je tussenwervelschijven worden ontlast; de druk op je zenuw- en bloedbanen nemen af.

 • Vergroot je levenskwaliteit door meer vitaliteit.

Hoe werkt deze HHP andullatie massage techniek? Op het andullatie matras zitten er infrarood zones die een weldadige warmte afgeven aan de schouders, de nier streek / onderrug en de onderbenen en de doorbloeding verbeteren. Door de verbeterde doorbloeding worden voedings- en bouwstoffen vlugger aangevoerd. De opname van zuurstof wordt bevorderd. Dit betekent een sneller herstel na een zware belasting en/of training. De spieren zullen zich vlugger ontdoen van de afvalstoffen (zuren). En door de ergonomische houding wordt de druk op de spieren en gewrichten verminderd.

Wat deze therapie zo bijzonder maakt, is het feit dat andullatie gebaseerd is op het opwekken van microstroompjes in je lichaam door een afwisseling van druk. De HHP is tevens medisch, dat betekent dat het systeem niet zomaar trilt maar bepaalde frequenties voor een bepaald doel toepast. Dit is afhankelijk van het ingevoerde programma. Daarenboven werkt andullatie ook volgens het principe van een stochastische bioresonantie. Stochastische: Je went niet aan de trillingen, zoals je bijvoorbeeld wel aan pijnstillers doet. Bio-resonantie: Trillingen die je in de natuur terugvindt: De aarde geeft een permanente trilling van 1,3Hz af.

Verschillende programma’s:

De programma’s worden gekozen aan de hand van jouw klachten/ wensen. Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden, staan ze hieronder voor je op een rijtje:

Basis programma’s:

 1. Opwarmen: voor het opwarmen en versoepelen van de spieren.

 2. Dieptewerkende spiermassage: verzacht spierpijnen en verhardingen.

 3. Stimuleren van het lymfestelsel: stimuleren van de lymfestroom, zuiveren en ontslakking.

 4. Verkrampingen: losmaken van verkrampingen en bloedsomloop stimuleren.

 5. Diepteontspanning: verminderen van stress en terugwinnen nieuwe energie, ondersteuning bij slaapproblemen.

 6. Voetreflexzone stimulatie: pijnvermindering, versterken van het immuunsysteem

Medische programma's:

 1. Verhardingen: bij rugklachten en verhardingen in de rugspieren.

 2. Acute rugklachten: ischias klachten, bij spit en kuitkrampen.

 3. Migraine en hoofdpijn: spanningshoofdpijn, verhardingen in nek en schouderspieren.

 4. Gewrichtsproblemen: artrose, reuma en osteoporose.

 5. Stimuleren van het lymfestelsel: ondersteunt het zuiveren, ontslakken en draineren van het weefsel, verstevigt bindweefsel en helpt bij cellulitis.

 6. Stofwisselingsproblemen: bij gewicht- en spijsverteringsproblemen, bij behandeling van gezwollen benen.

 7. Regeneratie na het sporten: vermindert spierpijn en ondersteunt de afbraak van stofwisselingsproducten.

 8. Spijsverteringsproblemen: stimuleren van de darmen en buikspieren, verbetert de doorbloeding van de organen.

 9. Ontspanning: stressvermindering en ontspanning bij inslaap of slaapstoornissen.

 10. Sportprogramma: voorbereiding en nabehandeling bij sport, activeert de spieren, verzacht spierpijn en verhardingen.

In de praktijk zullen wij samen kijken naar welk programma het beste bij jou past en kun je even heerlijk 30 minuten genieten van deze ontspannende massage. Je kunt de actie natuurlijk ook cadeau geven of doorsturen aan een vriend of familielid die wel wat ontspanning of pijnverlichting kan gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben, neem dat gerust contact met mij op: Telefoonnummer 0644694434 / e-mail l.r.muller@kpnplanet.nl Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen in mijn praktijk. Hartelijke groet, Lucia Muller

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page